13256192 611641805661805 7282013144441058423 n

Понеделник, 30 май, от 18.00 до 19.30 часа предстои...
Семинарът Моето име - част от моята идентичност е първи от поредица срещи, които сме планували в едно пътуване за опознаване на себе си, осъзнаване на силните и слабите си страни, изследване на родовата история и факторите, които са ни оформили това, което сме!
В тази първа част ще поработим с историята на името, което носим и как то се отразява на нашата идентичност.
Ще ви очакваме отново:
Красимира Иванова - психолог и семеен консултант и
Лили Георгиева - психолог и семеен консултант
Мястото е познато: Семеен център Майя, таксата за участие в семинара също - 15 лв, а телефонът на който можете да се свържете с нас за въпроси или запазване на място е:
0887 52 50 92 Красимира Иванова

 

 

grupiГрупа за личен опит "Ум – душа – тяло"
Стартира група за личен опит в рамките на пет срещи.

Всяка среща ще е с продължителност 4 часа.

Заповядай на едно пътешествие в опознаване на собственото тяло, начина на поведение и изследване на прекъсванията, които правим по пътя към задоволяване на нуждите и достигане на удоволствие. С помощта на различни техники – водена визуализация, медитации, арт терапия,когнитивно- поведенчески техники, гещалт терапия, анализ на телесните напрежения, техники от специализиран биоенергиен масаж , биоенергийно дишане и т.н. ще те поведем по пътя на изследване на себе си.

Първи модул (среща) – Чекмеджето на мисълта – как нашите мисли оказват влияние върху отношението, което имаме към себе си, върху нашия мироглед и отношението към заобикалящият ни свят; умеем ли да планираме и как; осъзнаване на вътрешната и външната реалност .
Втори модул (среща) – Чекмедже на чувствата –позволяваме ли си да чувстваме или „полицията на мисълта“ строго бди и определя нашето поведение; как това влияе на собственото ни тяло и отношенията с другите; по-лесно давам или по-лесно получавам във връзките с другите.
Трети модул (среща) – Чекмедже на емоциите – какво е емоция; емоции и чувства; доверявам ли се на вътрешните си сигнали; как тези сигнали определят реакцията "бий или бягай" и симпатия- антипатия.
Четвърти модул (среща) – Чекмедже на сексуалността – ин и ян във всеки от нас; как мисловната матрица на всеки влияе в партньорските отношения; моногамия, полигамия; как привличам/съблазнявам.
Пети модул (среща) – Заземеност – живея ли "тук и сега"; как се адаптирам и как приемам заобикалящия ме свят; упражнения за заземяване.

Водещи :
Красимира Иванова - психолог, семеен консултант – телефон за контакти – 0887 52 50 92

За записване и повече информация се обърнете на посоченият телефон.
Групата ще се провежда всеки четвъртък от 18.00 часа.

Групата за собствен опит дава на участниците възможност да опознаят себе си, да експериментират с поведенчески модели и да срещнат различни гледни точки, да развият скрит потенциал, да активират "приспани" творчески заложби..

Участниците имат възможност да наблюдават и създават груповия процес.

Групата им помага да усетят силните си страни и да открият къде са конфликтните им потенциали.

Участниците разбират повече за личностовата си и професионална идентичност.

Също така се споделят лични преживявания, мисли и чувства.

Това става в специално изработена защитена и подкрепяща атмосфера.

Целта е именно трупане на личен опит в разбирането на собствените личностови особености, както и подкрепа в търсенията на другите членове на групата.

В групата се работи с прийоми от арт-терапията, психодраматични техники и работа с тялото.

Групата е предназначена за всички, които искат и търсят израстване на личността си.

otzivi